Acvaria - Horoscop, compatibilitate, bioritm, tarot Bucharest Science Festival 2015 - Primul Festival al Stiintelor din Romania Planeta Stiintei - activitati si evenimente stiintifice pentru copii
Tel/Fax: (021) 335.62.82
               (021) 335.62.83
e-mail: sales@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Program: L-V 9.00 - 18.00
Telefon: 0730 019 739
0730 709 978
e-mail: service@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Catalog de Solutii Educationale » Configurator Office 365
   System Plus, Noutati


System Plus - partener HP, DELL si EMC in Romania  : System Plus incurajeaza educatia stiintifica in scoli
System Plus incurajeaza educatia stiintifica in scoli

21-02-2012

Peste 400 de elevi din 19 județe s-au înscris deja în Concursul National Inter-scolar "Emil Racovită". Miza acestuia o constituie cinci laboratoare de informatică, dotate cu echipamente HP, oferite de System Plus.

Peste 400 de elevi din 19 județe s-au înscris deja în Concursul National Inter-scolar "Emil Racovită". Miza acestuia o constituie cinci laboratoare de informatică, dotate cu echipamente HP, oferite de System Plus.

Compania a decis să sprijine cel mai amplu concurs știintific inter-scolar, arătându-și astfel încă o dată sustinerea pe care o oferă educatiei. Aceasta competitie, sponsorizată de System Plus, este destinată instituţiilor din învăţământul preuniversitar, participarea fiind deschisă echipelor de elevi şi profesori de la şcoli şi licee din mediul urban şi rural. Concursul "Emil Racovită" urmăreşte să evidenţieze atât cunoştinţele elevilor despre teoria evoluţiei, cât capacitatea lor de a îmbina cât mai creativ elemente din diverse discipline.

"Ne bucură faptul că multi profesori și elevi, mai ales din mediul rural, au ales să participe la acest concurs, fiind motivati de premiile pe care le oferim. În multe cazuri, dotarea colilor cu echipamente IT lasă de dorit, însă cele 5 echipe care se vor strădui cel mai tare vor reuși să câștige câte un laborator de informatică pentru ei și colegii lor. Sperăm astfel să contribuim la creșterea șanselor profesionale ale acestor copii." a declarat Ion Maican, director general System Plus, HP Gold Partner.

Concursul a fost lansat pe 13 februarie, prin intermediul unei conferinţe organizate în cadrul Muzeului de Geologie din Bucureşti. În prima săptămână, s-au înscris 25 de echipe din 19 judete. Perioada de înscriere continuă până pe 11 martie 2012.

Concursul se va derula în perioada 13 februarie -– 1 iunie 2012. Organizat de Asociatia Secular-Umanistă din România, concursul se bucură de susținerea unor parteneri precum Institutul Geologic al României, Universitatea din Bucureşti, National Geographic și Scientia.Ro.

Detalii despre concurs găsiţi pe siteul www.darwinday.ro

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Carmen Cuculescu

Mail: marketing@systemplus.ro

Telefon: 021.335.62.82

Site: www.system-plus.ro
home | promotii | produse | noutati | service | jobs | noi | certificari | drivere | contact | GDPR            01.06.2020
Developed by Terrasoft
Ecotic