Bucharest Science Festival - Cel mai important festival de stiinta din Romania Planeta Stiintei - activitati si evenimente stiintifice pentru copii
Tel Fix: 021 335 62 82
021 335 62 83
Tel: 0725349165

e-mail: sales@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Program: L-V 9.00 - 18.00
Telefon: 0730 019 739
021 335 62 83
e-mail: service@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Catalog de Solutii Educationale »
   System Plus, Noutati


System Plus - partener HP, DELL si EMC in Romania  : Noutati! System Plus încurajează educatia ştiintifică în şcoli
Noutati! System Plus încurajează educatia ştiintifică în şcoli

13-03-2012





Pe 12 martie 2012 s-a terminat etapa înscrierilor la cel mai mare concurs national interscolar pe tema evolutiei. 120 de echipe se vor întrece pentru a castiga reviste, carti, vizite la muzeu și mai ales cele 5 laboratoare de informatică oferite de sponsorul concursului, System Plus.

Avem și o supriză de la Intel, care s-a alăturat concursului, în calitate de sponsor. Primii zece profesori coordonatori care vor trimite poze de la inaugurarea expoziției vor fi premiati cu câte un memory stick Intel de 2GB, cu Intel AppUp preinstalat și Intel Education content. Profesorii câștigători vor fi anuntati individual, prin intermediul emailului și public, pe blogul concursului.

Aceasta competitie, sponsorizată de System Plus, este destinată instituţiilor din învăţământul preuniversitar, participarea fiind deschisă echipelor de elevi şi profesori de la şcoli şi licee din mediul urban şi rural. Concursul "Emil Racovită" urmăreşte să evidenţieze atât cunoştinţele elevilor despre teoria evoluţiei, cât capacitatea lor de a îmbina cât mai creativ elemente din diverse discipline.

"Ne bucură faptul că multi profesori și elevi, mai ales din mediul rural, au ales să participe la acest concurs, fiind motivati de premiile pe care le oferim. În multe cazuri, dotarea colilor cu echipamente IT lasă de dorit, însă cele 5 echipe care se vor strădui cel mai tare vor reuși să câștige câte un laborator de informatică pentru ei și colegii lor. Sperăm astfel să contribuim la creșterea sanselor profesionale ale acestor copii." a declarat Ion Maican, director general System Plus, HP Gold Partner.

Concursul a fost lansat pe 13 februarie, prin intermediul unei conferinţe organizate în cadrul Muzeului de Geologie din Bucureşti.

Concursul se va derula în perioada 13 februarie - 1 iunie 2012. Organizat de Asociatia Secular-Umanistă din România, concursul se bucură de sustinerea unor parteneri precum Institutul Geologic al României, Universitatea din Bucureşti, National Geographic și Scientia.Ro.

Detalii despre concurs găsiţi pe siteul www.darwinday.ro

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Carmen Cuculescu

Mail: marketing@systemplus.ro

Telefon: 021.335.62.82

Site: www.system-plus.ro








home | promotii | produse | noutati | service | jobs | noi | certificari | drivere | contact | GDPR            19.04.2024
Developed by Terrasoft
Ecotic