Bucharest Science Festival - Cel mai important festival de stiinta din Romania Planeta Stiintei - activitati si evenimente stiintifice pentru copii
Tel Fix: 021 335 62 82
021 335 62 83
Tel: 0725349165

e-mail: sales@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Program: L-V 9.00 - 18.00
Telefon: 0730 019 739
021 335 62 83
e-mail: service@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Catalog de Solutii Educationale »
   System Plus, Noutati


System Plus - partener HP, DELL si EMC in Romania  : Grupul System Plus - cel mai important distribuitor al produselor Dell
Grupul System Plus - cel mai important distribuitor al produselor Dell

04-02-2008





Pentru al doilea an consecutiv, Dell a acordat grupului System Plus titlul de cel mai bun distribuitor al echipamentelor sale in Romania.

"Ce inseamna primirea unui astfel de titlu? Dincolo de niste simple cifre, traduce o relatie buna cu partenerii nostri, un efort constant de a raspunde necesitatilor lor. Inseamna mai ales incredere. Increderea a sute de companii IT din intreaga tara care au ales suportul tehnic, logistic si financiar al System Plus pentru a-si realiza proiectele. Increderea unuia dintre cei mai importanti producatori mondiali de calculatoare.

Dorim sa le multumim si sa-i asiguram si pe viitor de intregul nostru suport !" a declarat Dl. Toma Patrascu, Director de Marketing si Dezvoltare in cadrul grupului.

Grupul System Plus a avut in 2007 o cifra de afaceri de 41 milioane de Euro, in crestere cu 28% fata de 2006. Ritmul de crestere a afacerilor grupului a devansat cu mult cresterea generala a pietei de IT din Romania, situata la un nivel de 16,7% conform studiilor IDC, fiind aproape de doua ori mai mare decit aceasta.

Infiintat in 1992, Grupul System Plus s-a impus rapid drept unul dintre cei mai importanti parteneri in Romania ai HP si Dell. De asemeni, in portofoliul firmei se regasesc si alte branduri de renume: EMC2, Acer, D'Link, Symantec si Microsoft.

Dell si HP sint principalii doi producatori mondiali de calculatoare. Impreuna, in 2007 au livrat circa 90 milioane de unitati, o treime din vinzarile globale.



Fast and furious



E adevarat, sintem cel mai important distribuitor Dell in Romania. Dar cum am reusit sa ne mentinem pe aceasta pozitie?

Un raspuns il poate aduce o alta distinctie acordata de Dell. Colegului nostru Vicentiu Gogescu, "taticul" produselor Dell la noi in companie, i-a fost acordata Diploma pentru "Cel mai rapid raspuns la o promotie pentru distribuitori" - au trecut numai 3 minute de cind aceasta a fost anuntata si pina la plasarea comenzii.

Il felicitam si-l vom sprijini pentru a-si depasi propriul record!








home | promotii | produse | noutati | service | jobs | noi | certificari | drivere | contact | GDPR            25.04.2024
Developed by Terrasoft
Ecotic