Bucharest Science Festival - Cel mai important festival de stiinta din Romania Planeta Stiintei - activitati si evenimente stiintifice pentru copii
Tel Fix: 021 335 62 82
021 335 62 83
Tel: 0725349165

e-mail: sales@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Program: L-V 9.00 - 18.00
Telefon: 0730 019 739
021 335 62 83
e-mail: service@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Catalog de Solutii Educationale »
   System Plus, Noutati


System Plus - partener HP, DELL si EMC in Romania  : Premiile TVR2 Famelab 2009, oferite de System Plus
Premiile TVR2 Famelab 2009, oferite de System Plus

23-04-2009





British Council lanseaza a treia editie a competitiei internationale FameLab, un concurs televizat realizat in Romania in co-productie cu TVR 2, care isi propune sa descopere tinere talente in comunicarea stiintifica.

Concursul ofera tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, pasionati de stiinta, oportunitatea de a deveni, in doar trei minute, prezentatori de stiinta ai noii generatii, incurajindu-i sa inspire si sa aprinda imaginatia publicului cu privire la stiinta secolului al XXI-lea, intr-un mod cat mai accesibil, interactiv si creativ.

Inscrierea in competitia Famelab se poate face on-line pina la data de 4 mai. Preselectiile TVR2 FameLab vor avea loc la Iasi, in data de 6 mai, la Cluj, pe 9 mai si in 12 mai la Bucuresti, iar primii trei clasati din fiecare selectie regionala vor concura in cadrul competitiei finale.

Finalistii din fiecare oras vor participa la un training de doua zile sustinut de o echipa de specialisti de top in comunicarea stiintifica din Marea Britanie si Romania. Aici, participantii se vor pregati pentru marea finala, perfectionindu-si aptitudinile de comunicare, prezenta scenica si prezenta in fata camerei.

Marea finala va avea loc pe 21 mai in cadrul unui spectacol transmis de TVR 2. Vor fi acordate premii pentru primele trei locuri, dar si pentru favoritul publicului.

Marele castigator va reprezenta Romania la Festivalul de Stiinta din Marea Britanie in iunie 2009 si va primi un premiu constind intr-un laptop Dell Vostro 1700.

Castigatorul premiului II va primi un palmtop HP iPAQ 316 , locul III un palmtop HP iPAQ 114, iar premiul publicului consta intr-o imprimanta HP PhotoSmart C5180 .

Echipamentele IT sunt oferite de System Plus, partener Dell, HP si Symantec.

De asemenea, toti cei noua finalisti vor beneficia de cite un pachet Norton Internet Security 2009 , oferit tot de catre System Plus.

FameLab 2009 este realizat in Romania cu sprijinul partenerilor - System Plus si Libraria Carturesti, precum si al partenerilor media: National Geographic, Radio Romania Cultural si Sapte Seri. Au colaborat si Autoritatea Nationala de Cercetare Stiintifica, Asociatia Ad-Astra, Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Universitatiea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

La primele doua editii din Romania ale Famelab, au participat 150 de tineri, iar finalele nationale au atras peste 500 de spectatori. Acest proiect este implementat in noua tari din Europa de Sud-Est: Austria, Azerbaijan, Bulgaria, Croatia, Grecia, Israel, Serbia,Turcia si Romania. FameLab este o componenta a programului Beautiful Science, o initiativa British Council care uneste domenii ca stiinta, educatia si arta.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea concursului in Romania si pentru inscrieri va rugam sa accesati linkul:
http://www.britishcouncil.org/ro/romania-support-science2-beautiful-science-famelab-competition-2009.htm






home | promotii | produse | noutati | service | jobs | noi | certificari | drivere | contact | GDPR            24.04.2024
Developed by Terrasoft
Ecotic