Acvaria - Horoscop, compatibilitate, bioritm, tarot Bucharest Science Festival 2015 - Primul Festival al Stiintelor din Romania Planeta Stiintei - activitati si evenimente stiintifice pentru copii
Tel/Fax: (021) 335.62.82
               (021) 335.62.83
e-mail: sales@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Program: L-V 9.00 - 18.00
Telefon: 0730 019 739
0730 709 978
e-mail: service@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Catalog de Solutii Educationale » Configurator Office 365
   System Plus, Noutati


Hewlett-Packard va achizitiona 3Com anul viitor

16-11-2009

In 11 noiembrie 2009 HP si 3Com Corporation au anuntat semnarea unei intelegeri definitive asupra achizitionarii 3Com de catre HP. 3Com este un important furnizor mondial de solutii pentru switching, routing si securitatea retelolor. Definitivarea procesului de achizitie este preconizata pentru prima jumatate a anului 2010.

3Com Corporation va fi achizitionata de Hewlett-Packard anul viitor. Dupa achizitie, HP va fi propulsata intr-o piata de 40 de miliarde de dolari cu un set de solutii end-to-end robuste, rezultatul combinarii calitatii tehnologiei ProCurve cu fiabilitatea si siguranta 3Com. HP intentioneaza sa integreze tehnologia 3Com in noi solutii de networking, mai simple si mai fiabile, care vor scuti utilizatorii de costurile aferente adaptarii diferitelor standarde tehnice in productie.

Achizitia va permite HP sa isi imbunatateasca performantele si pe alte segmente ale pietei IT, compania propunindu-si sa devina atractiva atit pentru companiile de talie mondiala cit si pentru intreprinderile mici, concomitent cu extinderea acoperirii geografice.

Nu in ultimul rind, HP si 3Com preconizeaza ca achizitia va avea un impact major asupra pietei mondiale de networking, aducind HP pe locul al doilea mondial in domeniu. HP isi va intari astfel pozitia in China, una dintre cele mai dinamice si mai promitatoare economii ale lumii.

Despre 3Com

Compania este fondata in 1979 si desfasoara activitati in numeroase domenii, printre care transport, educatie, industrie, telecomunicatii si utilitati publice. 3Com este cunoscuta prin calitatea solutiilor de core switching, routing si securizare a retelelor, fiind prezenta pe piata cu trei brand-uri internationale: 3Com, H3C si Tipping Point. In plus, este activa in peste 80 de locatii din mai mult de 30 de tari, ocupind de asemenea un loc de frunte pe piata din China.

Despre HP

Hewlett-Packard este o companie americana, fondata in 1935, cu sediul in Palo Alto, California. In prezent, este axata pe dezvoltarea si comercializarea produselor electronice (computere, camere, servere, imprimante, televizoare, monitoare, aparatura medicala etc).

Conform Gartner si IDC, HP este primul furnizor de computere personale la nivel mondial (ianuarie 2008). Totodata, HP ocupa locul al saselea in lume printre producatorii de software si locul al doilea pentru toate produsele si serviciile IT, cu profituri de peste 100 miliarde de dolari in 2007 si 2008.

Grupul System Plus

System Plus este unul dintre cei mai importanti distribuitori IT din Romania, impunindu-se inca din 1992 ca partener al HP si Dell. Compania este specializata in dezvoltarea de proiecte informatice complexe, la cheie, realizate pe platforme Microsoft sau Unix. System Plus este HP Preferred Partner Gold in anul 2009.
home | promotii | produse | noutati | service | jobs | noi | certificari | drivere | contact | GDPR            27.05.2020
Developed by Terrasoft
Ecotic