Bucharest Science Festival - Cel mai important festival de stiinta din Romania Planeta Stiintei - activitati si evenimente stiintifice pentru copii
Tel Fix: 021 335 62 82
021 335 62 83
Tel: 0725349165

e-mail: sales@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Program: L-V 9.00 - 18.00
Telefon: 0730 019 739
021 335 62 83
e-mail: service@systemplus.ro
str. Siriului 42-46, sector 1, Bucuresti
Catalog de Solutii Educationale »
   System Plus, Noutati


System Plus - partener HP, DELL si EMC in Romania  : Noutati de la HP: o gama larga de suporturi de imprimare, cerneluri si tonere
Noutati de la HP: o gama larga de suporturi de imprimare, cerneluri si tonere

01-10-2008





Noi suporturi de format mare pentru imprimantele HP Designjet cu cantitate redusa de solvent si HP latex
Noul portofoliu HP de suporturi pe baza non-apoasa cuprinde 14 noi substraturi de suporturi, printre care se numara produse de exterior si de interior, de la suporturi necretate, cu cost redus, pina la o gama de optiuni de bannere, autoadezive, folii, textile, hirtie, mesh si suporturi specializate. Proiectat impreuna cu imprimantele HP Designjet cu cantitate redusa de solvent si latex, portofoliul ofera echilibrul optim intre inalta calitate, performanta consecventa si versatilitatea aplicarii. Suporturile HP de format mare includ o gama de substraturią reciclabile, printre care o tesatura din polietilena de inalta densitate (HDPE) – Bannerul intarit HP HDPE.
Noi suporturi de imprimare de format mic
Lansata in aceasta luna, cea mai noua hirtie premium HP poate fi folosita atit cu imprimantele laser, cit si cu cele cu jet de cerneala. Ideala pentru imprimarea de afaceri si in scopuri personale, vizeaza in special clientii care au nevoie de hirtie alba de inalta calitate, economica pentru necesitatile de imprimare cotidiana de mare volum.

Finisajul premium al hirtiei, gradul ridicat de alb si tehnologia ColorLok o fac ideala pentru imprimarea de documente partial color: prezentari, grafice si pagini de Internet, de exemplu.

Tehnologia ColorLok promite text mai solid, imagini mai vibrante si culori mai atractive, precum si un timp de uscare mai scurt, permitind utilizatorilor sa beneficieze de documente imprimate fara pete de cerneala la viteze de imprimare mai mari.
Noul cartus de cerneala rosie HP 73 Chromatic si noul cap de imprimare
HP introduce noul cartus de cerneala rosie HP 73 Chromatic si capul de imprimare pentru noua serie de imprimante foto de format mare HP Designjet Z3200 (anuntata in 23 septembrie 2008, la Photokina).

Ideal pentru fotografi profesionisti si graficieni, cartusul de cerneala rosie HP 73 Chromatic ofera calitate de exceptie si imprimari durabile, fara probleme si cu consecventa. Proiectate pentru a asigura durabilitatea imaginilor, noile consumabile ajuta clientii sa produca imprimari pe o gama larga de suporturi HP care vor dura peste 200 de ani.

Mai mult, cartusul de cerneala rosie HP Chromatic extinde gama de culori existenta cu noi nuante de rosu, verde si albastru si ofera culori mai vibrante, mai stralucitoare si mai precise.

Detalii despre noile produse pot fi gasite aici.






home | promotii | produse | noutati | service | jobs | noi | certificari | drivere | contact | GDPR            26.04.2024
Developed by Terrasoft
Ecotic